Heb je een groot empathisch vermogen? Cijfer je jezelf vaak weg? Ben je gevoelig voor sfeer, geluiden en het onverwacht veranderen van een planning? Voel je je regelmatig gestrest, overprikkeld en uit balans?

Je zou wel eens hoog sensitief kunnen zijn. Een prachtige eigenschap, maar soms lastig om mee om te gaan. Regelmatig loop je vast in het leven. Steeds weer komen dezelfde obstakels voorbij, patronen blijken hardnekkig en je weet niet hoe dit te doorbreken.

Tegenwoordig is er gelukkig meer aandacht voor kinderen en volwassenen die hoog sensitief zijn. Toch kun je er als volwassene nu last van hebben dat je niet geleerd hebt hoe hiermee om te gaan. Je staat altijd klaar voor de ander en zet jezelf op een tweede, derde of zelfs laatste plaats.

Wil je hier actief mee aan de slag? Ben je zoekend naar zingeving en bewustwording? Dan kan ik wellicht iets voor jou betekenen. Ik loop graag een stukje met je mee op jouw weg. Samen gaan we op zoek naar jouw passie en levensgeluk. Daarbij ben jij leidend en sta ik naast je. Ik geloof dat alle wijsheid al in jou zit en nodig je uit om samen jouw Innerlijke Kracht te hervinden!