Mijn naam is Mirjam de Jeu, oprichter van Innerlijke Kracht Coach. Mijn persoonlijke zoektocht is begonnen na de komst van onze twee hoog sensitieve dochters. Zij maakten gevoelens en emoties in mij los die ik niet eerder (bewust) ervaren had en die toch heel herkenbaar waren.
In 2012 werd ik geconfronteerd met een burn-out. Een opeenstapeling van verschillende pittige gebeurtenissen zette me stil. Deze periode dwong me te onderzoeken wat er bij mij van binnen leefde. Het heeft me veel inzicht gegeven en ik heb ervaren, dat wat er om ons heen gebeurd ons innerlijk weerspiegelt. Het zijn kansen om naar onszelf te kijken, hiervan te leren en te groeien als mens.
Dankbaar ben ik voor deze periode omdat ik in mijn kracht ben gaan staan. Het lukt beter mijn grenzen aan te geven en te voelen wanneer ik voor mezelf mag zorgen. Mijn gevoelsleven is de afgelopen jaren meer op de voorgrond gekomen en er is weer connectie tussen mijn hart en hoofd.

Al ruim 13 jaar werk ik als ambulant begeleider en coach ik mensen in hun thuissituatie. Om verdieping aan te brengen in mijn rol als coach, heb ik in 2018 de opleiding Intuïtief Coachen bij IMC Mensontwikkeling gevolgd. Daarnaast blijf ik mezelf graag ontwikkelen door regelmatig een training, workshop of cursus te volgen, zoals:

  • Systemisch coachen in 1-op-1 situaties (IMC Mensontwikkeling)
  • Training werken met het Krachtdierenspel (Loving Nature)
  • Opleiding Intuïtief Coach (IMC Mensontwikkeling)
  • Training Je eigen wijze weg (Aumm)