Mijn naam is Mirjam de Jeu en ik ben oprichter van Innerlijke Kracht Coach. Mijn persoonlijke zoektocht is begonnen na de komst van onze twee hoog gevoelige dochters. Zij maakten gevoelens en emoties in mij los die ik niet eerder (bewust) ervaren had en die toch heel herkenbaar waren.
In 2012 werd ik geconfronteerd met een burn-out. Een opeenstapeling van verschillende pittige gebeurtenissen zette me stil. Deze periode dwong me te onderzoeken wat er bij mij van binnen leefde. Het heeft me veel inzicht gegeven in wie ik ben en in de zin van het leven. Zo heb ik ervaren, dat wat er om ons heen gebeurd ons innerlijk weerspiegelt. Het zijn kansen om naar onszelf te kijken, hiervan te leren en te groeien.
Dankbaar ben ik voor deze periode omdat ik in mijn kracht ben gaan staan. Het lukt beter mijn grenzen aan te geven en te voelen wanneer ik voor mezelf mag zorgen. Mijn gevoelsleven is de afgelopen jaren meer op de voorgrond gekomen en er is weer connectie tussen mijn hart en hoofd.

 

Ik geloof dat jij alles in je hebt dat nodig is om krachtig te kunnen staan. Soms ben je alleen de verbinding ermee kwijt........Samen zoeken we naar wat voor jou nodig is om dit proces in beweging te zetten en zo de verbinding met jezelf te herstellen.

 

Naast coach ben ik ook ambulant begeleider. Ik ben getrouwd en moeder van twee tieners. Van lezen, wandelen en muziek luisteren kan ik erg genieten.