"Het coachen heeft me enorm geholpen en moedigt me aan om vanuit mijn eigen gevoel/weten de juiste stappen te nemen. Het helpt om kritisch naar mijn grenzen te kijken en dicht bij mezelf te blijven." 

Anoniem

 

''Ik heb Mirjam als coach gehad en heb ervaren dat dit mij erg goed heeft gedaan. Ze heeft mij geleerd om beter voor mezelf te zorgen en dat je best wel eens nee mag zeggen. Verder is ze erg goed in luisteren en geeft ze rust, haar uitstraling is echt heel fijn. Soms deden we ook opdrachten en deze waren echt nieuw voor mij en erg leerzaam. Heb zelf namelijk ervaring met begeleiding vanuit RPC Woerden, maar hier bij haar heb ik veel meer over mezelf geleerd. Echt een aanrader wil je beter in het leven staan, de stress onder controle krijgen, zou zeker deze coach proberen. Mijn leven is positief veranderd!!!''

A.G.

 

"Toen ik bij Mirjam kwam was ik heel onrustig, onzeker en wist niet hoe ik verder moest. Ik was niet blij en dacht als dit het is dan hoeft het niet.....Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar en veilig. Ze neemt de tijd voor je en laat je verhaal doen en dan af en toe vraagt ze door. We deden ontspanningsoefeningen en ook opdrachten om inzichten te krijgen hoe ik mijn leven zie en hoe ik het zou willen. Ook heb ik oefeningen gekregen voor thuis. Het was wel zwaar af en toe maar ze hielp mij er doorheen.... Ik heb rustig aan mijn leven weer terug gekregen en ben een stuk gelukkiger. En weet dat ik belangrijk ben. Ze heeft mij zo goed geholpen en ze gaf mij het gevoel dat ik een mens ben en geen patiënt."

E.B.

 

"Afgelopen zomer ben ik door Mirjam gecoacht. Na een eerste gesprek werd duidelijk wat precies mijn vraag was. Ik wilde leren beter naar mijn gevoel te luisteren en daar ook op te vertrouwen. Daarnaast wilde ik mijn gevoel dan uiten door meer mijn mening te geven.
We zijn een aantal keer gaan wandelen en tijdens deze wandelingen hebben wij verschillende casuïstiek besproken. Ik kreeg opdrachten mee om te oefenen in de privé situatie en/of op het werk. Door dit samen met Mirjam te doen gaf het mij een steuntje in de rug om het ook echt te gaan oefenen. Het heeft mij geholpen. Bedankt Mirjam!"

A.B.


"Bij Mirjam word je hoe dan ook warm en open ontvangen.
De gesprekken die wij hadden waren voor mij pittig als redelijk gesloten man. Maar gaandeweg ging het steeds beter en werd het ook makkelijker om te praten.
Door te praten wordt je gedachtegang geordend, en met de juiste vragen van Mirjam erbij voelde het écht goed.
Óók heel prettig waren de wandelingen die we samen maakten, lopend praten gaat mij makkelijker af. En in de natuur kom je tot jezelf, hoor en zie je van alles wat je doet nadenken over jezelf....
Mirjam heeft mij écht geholpen om op bepaalde momenten op de dag even aan mezelf te denken om tot rust te komen. En vanuit die rust kun je de hele wereld weer aan....

Mirjam, dank je wel...."

J.S.